Post by kerguiriesuwolf on Feb 6, 2022 22:53:46 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok glitch kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
😳😳😳😳😳
Néha kicsit késik, de szerintem rendben van a játék.
Elértem a 23matba***ég
... Magic Rampage; Idle Kingdom Defense; Avakin Life - 3D Virtual World; Oceanhorn ™; Highrise; Grim Soul: Dark Fantasy Survival; Dinosaur Police Car
nagyon jo
Nem olyan jó játék
Utálom ezt a játékot, mert ha elindítod a játékot és középen hagyod, akkor lemarad és nem működik 1 percig, az szép, de sokat késik
Jó játék és hülye is egyben. A 4 csillagot eltávolítottuk a hirdetések mennyisége miatt, és csak azért, mert mennyi időt adnak Önnek. SZÓ, SZERETETÉBEN MEGPRÓBÁLOM BEFEJEZNI A PONT KIHÍVÁSomat, ANNYIRA SOKÁBA TELJESEN MEGTALÁLNI A LEGMAGASABB TORNYOT🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 bárcsak 0 csillagot adhatnék rá
Annyira szórakoztató nézni, és ezek mind arról szólnak, hogy a kamerában eljussunk a zenéhez, szóval j a nevemet tudod, nem a clus nevét, ami a fejemben van, és nem tetszik a videó, amiben kétségbeesetten szeretné megkapni a pirosat. szőnyeg. Vissza kell mennem egy pillanatra, és más ötletem van, és akkor egy másik helyzetben vagyok, ahol problémám van, és volt probléma, és a következő két hétben probléma lesz, és nincs jó idő számomra, és biztos vagyok benne, hogy meg tudom csinálni a gyerekekkel és a másikkal.
Legyél T-Rex és egyél embereket! Nem, tényleg nagyszerű! Jó játék minden korosztály számára. Még a T-Rex bőrét is kicserélheti.
Szórakoztató játék. Több kihívásra van szüksége
Szórakoztató, de minden alkalommal, amikor játszom és bekapcsolom az internetet, sok hirdetés jelenik meg, és ki kell kapcsolnom, jó dolgokat kapsz, és amikor megkaptam, ki kell kapcsolnom, amikor játszom és amikor játszom. lassíts, és FRISSÍTÉST Akarok! Kérlek javítsd meg
Imádom ezt a játékot annak ellenére, hogy vannak benne reklámok, de még mindig nagyon jó játék, szeretek játszani Segíts, vagy ha nem akarsz, játszhatsz egy másik játékkal, ha az nem működik, szóval csak tedd, amit tenned kell. És tedd meg. És én is szeretem a hirdetéseket, úgy értem, ez csodálatos, ha le kell töltened ezt a csodálatos játékot, nagyon szórakoztató és valójában egyszerű. Hatig szinteztem és 4-et megöltem.
Gyors. Sok hirdetéshez.
BOTS-okkal játszom. Még a dinoszauruszomat sem tudom irányítani. A hozzáadások ismétlődnek, talán az én készülékem, de nem jó szórakozást, ha akarod, és én neked dolgozom, ez az én véleményem.
Szerintem nagyon jó én mindig első vagy második vagy harmadik szoktam lenni és minden kinek ajánlani tudom
Szép játék, de a csatamód nagyon rossz
Dinosaur Rampage Action znh
Játék Rio Rex · Játssz ingyen online - FGB - free games BOOM
Szuper móka. Könnyű játszani. Ráadásul te egy dinoszaurusz vagy, aki széttép egy várost, és más dinoszauruszokat eszik. Mi mást kívánhatna.
Tetszett az alkalmazás, de a dínók hamisak, nem támadnak és nem menekülnek, és mindig az első helyet kapom, és ha kész, rákattintok az OK gombra, és megjelenik egy kiegészítés, javítsd ki, köszönöm, hogy elolvastad, aki valaha is
Nem a legjobb, de vannak más jó játékok is
Amikor csatába mentem, annyira izgatott voltam, de tudom, hogy szomorú vagyok, mert a tűzgolyók túl nagyok voltak, és nem tudtam olyan gyorsan futni.
Nagyon tetszik ez a játék, de 3 csillagot adtam, mert csak egyfajta dinoszaurusz létezik, ami a T-rex. Kérjük, adjon hozzá több dinoszauruszt, hogy jobban szórakozzon. Ha így tesz, 5 csillagot adok. És adj több bőrt, ami nincs ott. Kérlek, tedd meg.
Nagyon szórakoztató, nehezebb irányítani, de kiegyenlíti a nyerési esélyeket.
Túl sok hirdetés, túl rövid a köridő, és kérlek, szabadulj meg a meteoroktól, amelyek követik a lejátszót a térképen – egyszerűen bosszantóak
Sky Raptor: Space Shooter آرکیڈ yzs
Dinosaur Rampage Märulimängud lfw
Imádom a játékot, de van egy problémám, nem tudunk online játszani, kérjük, javítsa ki, és 5 csillagosra értékelem
Azonnal véget ér. Túl gyorsan lépsz szintet. A föld még csak nem is akkora, hogy mozogni tudjon. A tűzgolyóknak menniük kell, mert az útban vannak. Alig lehet kinyitni semmit. Nem lehet szóközt tenni a név között.
Dinosaur Rampage Veiksmas sir
NAGYON SZÓRAKOZÁS!!!! AZ ÉPÜLETEKET LETÖLTHETSZ EMBEREKET, ÉS TONNÁL SZÍNEK EGYÜK! (na jó, nem több tonna bőr, például 14 vagy 15) IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT!!!!!
Az első órában szórakoztató, de nagyon gyorsan ismétlődik. Túl sok a hirdetés, ne töltse le a játékot, hacsak nem szereti az időt vesztegetni.
Első menet nyer 😊😊
ez a játék offline játékokhoz érhető el, de ha online vagy, sok hirdetést kell néznem, így minden alkalommal, amikor játszom ezt a játékot, csak offline módba lépek, hogy hirdetéseket nézhessek, így javítsd ki ezt a sok hirdetést, és 5 csillagot adok neki
Dinosaur Rampage ایکشن uuz
A játék mindössze 1 percig tartott, és utána nézhetsz hirdetéseket. A kompozíció nem éri meg
1 csillagra értékelték, mert egyjátékos. Ez a játékstílus értelmetlen, ha nem többjátékos
Nincs elég ideje, és túl sok hozzá
Ez a játék NAGYON függőséget okoz és szórakoztató, de a harci módban, amikor a piros területeken vagy, nincs elég időd a kijutáshoz. Azt is gondolom, hogy túl sok hirdetés van, valahányszor játszani megyek a következő körben, hozzáadást kapok. De ne változtass az épületek lerombolásán vagy más dinoszauruszok megevésén, mert szeretem, ahogy nagyon nagyok és magas pontszámot érek el. De ez a játék még mindig öt csillagot kap.
30 másodperc játék, 20 másodperc hirdetés, minden alkalommal
Ez a játék nagyon szupi! Nagyon tetszik!
Amikor először játszottam vele, menekültem más dinoszaurusz elől, de most dínós tombolásban vagyok! Mindenkinek játszania kell ezzel a játékkal, ez nagyon ügyes és érdekes, és a legfontosabb szórakozás.
Hirdetések és további hirdetések, készüljön fel a bombázásra
A főnök túl kemény, a normál mód rendben van, jó lenne, ha új skineket adnának hozzá
Azt hittem, hogy ez egy hülye játék lesz, de valójában kiderült, hogy ez a valaha volt legjobb játékom, és nem tudom, hogy online vagy offline-e, de hamarosan megnézem, biztos vagyok benne, hogy online van, de ezt javaslom mindenkinek, szóval ha láttad ezt a játékot, az nagyon jó
Dinosaur Rampage Action xtn
Dinosaur Rampage Екшън ipn
A körök túl rövidek, és minden hirdetés után van egy hirdetés. Több időt tölt a hirdetések nézésével, mint a játékkal.
Annyira szórakoztató, hogy szeretem a játékot, ezért így értékeltem, istenem, ez fantasztikus, kérlek készíts még egyet, szeretem, több skinem van, szeretem, de iPadem van, így nehéz megjavítani a grafikát hanem iPad
oké oké játék
Minden egyes kör után van hozzáadás, és ez annyira bosszantó