Post by kerguiriesuwolf on Feb 6, 2022 23:27:59 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים יותר כסף ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
מגושם אבל ניתן לשחק יכול להיות משחק טוב
לשחק ביחד זה משחק נהדר למרות שדברים סקסטנטיים עולים הרבה והדרך היחידה להשיג את זה היא לקנות דברים בכסף אמיתי ב-99.99 גם התוספות מעצבנות חוץ מזה שזה משחק מעולה 😀
יייי
אז בהתחלה הייתה לי סקירה של 5 כוכבים אבל אחר כך הם המשיכו לטעון לי שהאפליקציה מנוקה בגלל שרתים רבים ששיחקו במשחק. עכשיו אני בקושי משחק בו למרות שאני באמת אוהב הכל במשחק. אנא תקן זאת ומהר.
אני שונא את זה בכל פעם שאנחנו מעדכנים ב-play store אנחנו צריכים לעדכן שוב כשאנחנו פותחים את aap זה מראה לנו להוריד מחדש קובץ OBB של 499mb😊💢
משחק וסביבה טובים אבל קשה לשלוט בדמות.
מגניב, זה כמו זפטו אבל זה יותר דומה לזה😇😍😍❤️אבל אין בגדים בחינם זה כל כך קשה אבל אתה יכול להשיג עבודה אתה זה כל כך טוב טוב אני נותן לזה 2 כוכבים ⭐⭐️
המשחק הזה מדהים. זה משחק מאוד מהנה. אני אוהב את זה. כי אנחנו מכירים חברים חדשים, הולכים לקניות, אזור משחקים, אולם תצוגה של מכוניות, חוף, עיר הולדתו, בית ספר, קמפינג, כדור חם, חנות לחיות מחמד, פיצה האט, בית קפה, חנות מכולת, מגרש כדורסל, וירוס זומבים, סקייטפארק ועוד רבים אחרים זה משחק מאוד מאוד כיף ומדהים. אני אוהב את זה. אתה יכול גם לשחק במשחק הזה. אתה חייב לשחק במשחק הזה ולסקור 4 עד 5 כוכבים מלאים.🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
זה בהתחלה כיף ואחר כך משעמם
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Play Together Fritidsspill xzgd
המסחק טוב וכפי
LOVE ממשחק 💗
יש הרבה מה לאהוב במשחק הזה ואני חושב שהעדכונים הופכים את המשחק לטוב יותר. אני גם אוהב שאתה יכול לשחק עם החברים שלך. אבל אני כן חושב שהמחירים גבוהים מדי ואני חושב שכדאי להוסיף מחירים נוחים יותר למשחק.
לא.. המשחק ממשיך להתעדכן והרבה פריטים יקרים זה מטורף מדי עבור שחקן לאסוף פריטים לקישוט.
זה כנראה משחק טוב, אבל אם המשחק ישתף פעולה עם bts אז זה יהיה יותר טוב ונחמד. לדעתי
המשחק הכי טוב שראיתי אי פעם אבל הבעיה היחידה היא שהדברים כל כך יקרים אחרת אין בו שום בעיה
ארכבת 😇
מ-5 כוכבים ל-2, סיבה: - מגבלת דיג - ירידת תמונות לשנייה במירוץ אובי בבקשה הסר את השפעות המוות היוצאות והסר את החזה החלף אותו בדומה למגדל האינסוף. ⚡אני מבין שהמשחק צריך כסף, אני מוכן לקנות את ה-VIP אבל אני מקווה שתאזן את התכונות הקטנות האלה לשחקנים בחינם כמו שאנחנו צופים בסבלנות בפרסומות כי אנחנו יודעים שהוא יכול לתמוך במשחק. 🚕 לבסוף בבקשה הוסף מצב קארט מירוץ כמו מריו קארט עם מכניקה מאוזנת מאוד הכל. קארטים קיבלו את אותן תכונות
משחק נחמד אבל השמלה במחיר גבוה מאוד
יש לי יותר מ-9 שעות ואני רוצה לפתוח את המשחק אבל אני לא יכול להראות לי שאירעה שגיאה זמנית בזמן הכניסה. אנא נסה שוב מאוחר יותר הלכתי לחשבון השני שלי ומצאתי את אותה בעיה, האינטרנט שלי בסדר, אני עשה הכל וזה לא נפתח, מה אני עושה
משחק מדהים ששיחק את זה כבר שנים, אתה יכול להוסיף צ'אט קולי וגם כמה בגדים יפים וזולים ולהוסיף כמה ריהוט רך בחינם - Alaina
זה בסדר, קצת עצוב, אני לא מצליח להבין איך לשחק במיני-משחקים יחד עם החברים שאתה מכיר שם
Play Together Nezahtjevne igre sqlj
Oil Tanker Truck Driving Games Strategie siru
כפית אבל אין דברים חדשים זה תמיד אותו הדבר
Ля ля ляяяялмлмсоосаояяяяяяяяяаааа
플레이투게더 캐주얼 게임 zbz
Play Together Kasual dnk
תקלה. משעמם לעשות את אותו הדבר שוב ושוב. STORE מבאס. רוצה לקנות לבית אבל יש אפשרויות מוגבלות מאוד. אופציות מבאסות.
אני אוהב את המשחק אבל הם צריכים לעשות חבילת קבלת פנים ולהפוך את חבילת הפתיחה בחינם ואני אוהב איך אתה יכול ליצור ולהתאים אישית את הבית שלך ואת הדמות שלך אבל זה די טוב אבל בבקשה תעדכן לעתים קרובות יותר אבל תודה לך!
ניסיתי לפתוח את המשחק והנתונים שלי ייקח לנצח לטעון אז כשזה ייקח הרבה זמן לא אשחק בכלל בגלל הנתונים
יש לי בעיה כבר 3 ימים- אני לא יכול להיכנס לשכונה. לא משנה איך אני מנסה ללכת לשם, המשחק אומר לי שהרחובות מלאים, לא ניתן למצוא את הבית שלי והוא שולח אותי חזרה לעיר רק כדי שהמשחק שלי יתקלקל. אני לא יודע שאני היחיד שחווה את זה כי נראה שאנשים אחרים עורכים מסיבות בית בסדר גמור. האם הסרה והתקנה מחדש תפתור בעיה זו? האם אאבד את ההתקדמות שלי בעשייה זו? כל עזרה תתקבל בברכה.
כיף כיף כיף והמון כיף! מלא בפעילויות הנאה שאנחנו יכולים לעשות במשחק הזה. אפילו אני בומר (לא ילד), זה מאוד מעניין ומהנה עבורי לשחק. תודה לכם המפתחים שיצרתם משחק מקוון מדהים כמו Play Together עבור כולנו. סקירה שלישית: שיחקתי כבר כמעט 3 חודשים, ו-PT הוא עדיין מהשורה הראשונה, ומכאן המשחק המקוון הנייד הטוב ביותר עבורי. עם זאת יש כמה באגים ופיגור שצריך לאלתר על ידי הצוותים שלך. תודה HAEGIN!
אני אוהב את המשחק אבל אני חושב שהוא צריך יותר מרקמי עור כי אנשים שאלו למה אין את העור הסגול כי טוב ראיתי אנשים שואלים על זה כי זה רק כשאתה טוען זה מראה לאנשים עם עור סגול ואני אני מניח שהם רוצים את זה וגם אני באמת עושה את זה והמחירים של הבגדים שלך ממש ממש ממש יקרים לילדים אז הייתי אומר שאתה יכול מחירים כי להורים לא תמיד יש מספיק כסף לקנות לילדים שלהם את כל זה.
מה כימפי ומעביר את הזמן 👑
אחרי עדכון ליל כל הקדושים כשאני פותח המשחק מתחיל להיתקע יותר מדי.....ועכשיו כשהתחלתי המשחק תלוי יותר מדי אני לא יכול לשחק במשחק הזה כי הוא תלוי יותר מדי וכשאני משחק זה מראה שהרשת לא יציבה וגם מקלדת הצ'אט שלי לא נפתחת 😞😟 אני מבקש ממך בבקשה לפתור את הבעיה הזו 🥺 Plzzz ואתה יודע שכשאני פותח מגרש קמפינג 🏕️ המשחק הזה כבוי אוטומטית
היי. אני משחק במשחק הזה כבר בערך 10 ימים ואני אוהב אותו מאוד. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס לחשבון שלי. ניסיתי להיכנס וזה אמר שגיאה ולנסות שוב. עשיתי את זה מספר פעמים ועדיין שגיאה. אני כבר לא יודע מה לעשות.
המשחק הזה נחמד אבל בבקשה תוסיפו קצת רכב, שמלה, אוכל, חנויות וכמה בתים בסך הכל המשחק הזה הוא להיט
זה ממשיך לקרוס אחרי שהעדכון יכול לתקן את זה, זה מעצבן אותי
플레이투게더 캐주얼 게임 zbz
אני כל כך אוהב את המשחק הזה כי הוא לא מתקלקל ואתה יכול להכיר חברים ואין בריונים וכל כך קל למצוא את המשחק שהוא נקרא לשחק ביחד זה כיף